специалисти в пластмасопреработката

Повече за Хеста БГ

Фирма ХЕСТА БГ е не голяма българска компания но с натрупан над 20 годишен опит в пластмасопреработката. Това плюс огромното желание, което влагаме в работата си е ключ към нашите успехи и към доверието, което ни гласуват клиентите и ни дава сигурност, че ще отговорим на все по- високите им изисквания.

Основни дейности са изработката на бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия. Наши клиенти са водещи и утвърдени български производители и вносители в тези области. Голяма част от асортимента ни са технически детайли за строителството, електромонтажна апаратура, както и детайли и изделия за военната промишленост. Флаконите и бутилките комплектоваме с капачки собствено производство, както и с вносни според изискванията на клиента.

За производството на нашите изделия и опаковки използваме машини на реномирани европейски марки като АDS и HESTA за раздувните изделия и шприц машини ARBURG и ENGEL. Компресорна станция Atlas Copco и HILTI гарантират високо качество на продукцията и кратки срокове за доставка. В производството се влагат само сертифицирани материали.

За удобство на клиентите си предлагаме изработка на малки серии с наши матрици или с такива на клиента, транспорт на готовата продукция, количества на склад, оцветяване в желан цвят и разсрочени плащания.

Нашите продукти